LADY CASHA är mystiker,

en vis äldre med en omfattande och rik erfarenhet, både från sitt eget liv

och från sitt arbeta med andra.

Genom att vara i sin själs kraft i kontakt med sitt högre jag och kombinera numerologi, astrologi, tarot och andra verktyg, metoder och system Lady Casha tillägnat sig under livets gång, är hon en unik, kraftfull och transformativ resurs för de som resonerar med hennes energi och dras till hennes arbete. 

Efter en tidig och framgångsrik karriär inom film, följt av år av personliga utmaningar och ett sökande efter att bli hel och sin integritet, ledde en rad andliga och livförändrande mystika upplevelser i början och mitten på 90-talet Lady Casha till att börja praktisera närvaron av det gudomliga i sitt dagliga liv och att med tiden arbeta med andra för att hjälpa dem att hitta samma inre frid som hon själv.

 

Lady Casha är professionell esoterisk numerolog sedan 2001. Hon är främst intuitiv och  klarvetande (clair cognizant). Hennes medfödda förmåga att läsa energier kom till ytan i slutet på 00-talet och hon har många års professionell  erfarenhet av tarot. Hon har också förmågan att jobba med energier, att rena, rensa och heala, och är certifierad i Spiritual Response Therapy (SRT) – en metod för att identifiera och ta bort blockeringar och störningar – som hon använder i kombination med sina egna energiverktyg för att åstadkomma läkning.

 

Lady Casha studerar och fördjupar ständigt sina insikter och kunskaper i bland annat olika former av astrologi, Cards of Truth och Human Design som hon inkorporerar sin förståelse av i sitt arbete som vägledare och andlig mentor med klienter från hela världen.

Relevanta utbildningar & kurser

 

Avancerad esoterisk numerologi – Noomi Engström
Science of Mind Foundation Course – Centers for Spiritual Living
Self-Mastery – Centers for Spiritual Living
Änglakort – Branka Okeijn
Angel Therapy Practicioner – Doreen Virtue
Tarot & magi – Ravenhawk’s Academy/Lady Dyanna
Transforming Blockages  (Twin Flame Healers Jill & Remi)
Spiritual Response Therapy practitioner – certifierad
Evolutionär astrologi New Paradigm Astrology/Kaypacha & the Dream Team
Cards of Truth (Nicole Brenny, Ernst Wilhelm, Carmina Amza)
Human Design (Carmina Amza)

Mat som medicin – Steven Acuff
Basmedicin
Klassisk homeopati
Universitetsstudier i bl a psykologi & sociologi
Transcendental Meditation

Omfattande självstudier i astrologi, modern mystik, new thought/ancient wisdom, kvantfysik, psykologi, filosofi, EFT, läkning med örter & blomsterdroppar, kristaller, etc.

Lady Casha har även flera års arbetslivserfarenhet av beroendevård enligt Minnesotamodellen och tolvstegsfilosofi.

 

Förutom sitt metafysiska arbete är Lady Casha författare och konstnär.