VAD ÄR NUMEROLOGI?

Numerologi är ett metafysiskt system och ett fantastiskt verktyg som kan hjälpa dig att upptäcka och förstå dig själv och din livsväg.

 

Siffrorna kan svara på frågor som till exempel:

 

– vem är jag?
– vilka är mina förutsättningar och resurser?
– vad är jag bra på?
– vad är mina svagheter/utmaningar?
– vilken typ av arbete passar mig?
– har jag en livsuppgift?

– vad är min roll i världen?

– vad gör mig riktigt lycklig?

 

samt på frågor om tajming – om när det är rätt tidpunkt att göra saker och ting samt om framtiden, både den närmaste tiden/åren och på längre sikt.

 

Om du känner att du inte är där du skulle vilja vara med dig själv och ditt liv, om du känner att det finns någonting mer men du inte vet riktigt vad, om du känner dig vilsen eller tycker det är allmänt förvirrande med olika möjligheter och inte vet vilken väg du ska välja – eller om du så bara vill fylla på med positiv kraft och bli stärkt i den väg du redan är på – så är numerologin någonting för dig.

 

Genom att bli medvetna om vilka vi verkligen är, vad vi innerst inne – vad vår själ – drömmer om och längtar efter, vad vi är bra på och har talang för och vilka våra utmaningar är, kan vi lättare acceptera, älska och utveckla oss själva och finna vår rätta plats och väg i livet. När vi känner och förstår oss själva på djupet har vi större förutsättningar att leva både lyckligare, hälsosammare och mer meningsfulla liv.

En full numerologikonsultation är uppdelad i två delar

 

Del 1 – Genomgång av de fasta siffrorna bestående av de energier som aldrig förändras och som utgör själens ”makeup” och personlighet – de stora uträkningarna: födelsedagen, livsvägen, destinationen, hjärtats längtan, yttre personlighet, slutliga målet, karaktärsdragen, medvetandeplan, karmasiffor, mm.

 

Del 2 – Genomgång av de olika kortare och längre tidsperioderna som spänner över livet – de stora cyklerna, den gudomliga triangeln, tornspirorna, de personliga åren, essenserna, och bokstäverna i transit m.m. – med ett mer detaljerat fokus på nuläget och några år framöver.

Konsultationen tar mellan en och en halv och två timmar och är både omfattande och djuplodande.

 

Sessionen spelas in på band och skickas efteråt tillsammans med uträkningarna som nedladdningsbar länk – en inspelning som du kan ha glädje och nytta av i många år.