Orakelbudskap 10 januari 2016

Veckans orakelkort har varit uppe förr, så se gärna det tidigare inlägget. När jag drog det funderade jag en sekund på om jag skulle dra ett till just för att det gick i repris, men kom fram till att det finns en anledning att det återkommer och att vi behöver budskapet igen.

 

Det handlar om att återhämta sig och fylla på med ny energi. Det kan kanske tyckas lite märkligt såhär precis efter alla helgerna, men det handlar om någonting mer än att bara ta sig en sovmorgon, det handlar om att verkligen på djupet slappna av och släppa taget och kan vara aktuellt även efter en jul och nyår som för många kan ha varit ansträngande på ett annat sätt än vardagen, med en annan slags krav och anspänning.

Uppmaningen är att stanna upp och rikta fokus inåt, att dra tillbaka sin energi och ”haka loss” från omgivningen och deras behov och krav, att förutsättningslöst släppa allt som man har för händerna och i tankarna och på så sätt öppna sig för någonting annat – för sig själv, den oredigerade och nakna versionen av sitt sanna och mest äkta jag.

Det ligger ett helande i det.

Det kan också vara ett budskap till dem av oss som under en längre tid arbetat för att läka och hela oss själva, för harmoni och balans. Det kommer en punkt då det inte finns annat att göra än att släppa greppet och kontrollen och lita på att det bär av sig självt. Det kan innebära att vi befinner oss i slutstadiet av en fas och i begynnelsen på en annan, i skarven och övergången, och att vi behöver en stunds total och genomgripande vila dels för att det arbete vi gjort ska integreras och befästas och för att kraft ska frigöras för nästa fas av utvecklingen och färden.

Oavsett var du befinner dig eller vad du har gjort eller är inbegripen i kan du ha glädje av att ta en liten time out för att fylla på just nu. Du kommer känna dig så mycket bättre efteråt.

❤️

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

4 Comments
 • Ulla Starman
  Posted at 09:53h, 10 januari Svara

  Alla dina budskap läser jag och tar till mig. De känns äkta.

  • Allis Tarot
   Posted at 14:10h, 10 januari Svara

   Hej Ulla!
   Tack! Det värmer och gläder att höra.
   Allt gott till dig.
   Allis

 • Åsa L Norlin
  Posted at 15:26h, 10 januari Svara

  vad intressant att de båda kommer efter ledighet.
  den andra efter sommaren och semester.
  det påminner mig om ayurveda som pratar om att vila innan aktivitet. annars belönar vi ofta oss själva med vila när vi gjort något. först städa och sen vila. här är det tvärtom.

  • Allis Tarot
   Posted at 15:37h, 10 januari Svara

   Ja, intressant! Det missade jag att notera själv. Och mycket klokt med ayurveda.
   Tack för att du delar med dig Åsa.

Post A Comment