Orakelbudskap 15 maj 2016

Vi är födda med förmågan och gåvan att skapa och faktum är att vi skapar hela tiden – oavsett om vi är medvetna om det eller inte – våra liv och vår verklighet.

Många gånger kan det vara svårt att se och förstå sambandet och ingen vid sina sinnens fulls bruk skulle avsiktligt skapa sig negativa eller prövande omständigheter.

Icke desto mindre så ligger kraften och makten hos oss, oavsett hur maktlösa vi än för tillfället kan känna oss, och genom att vi inser att det är så bereder vi plats för en förändring.

Det betyder inte att det är lätt – det kan krävas både tid och energi och återkommande ansträngningar – men någonstans ska man ju börja.

Många gånger är det omedvetna tankar, föreställningar och känslor som ställer till det för oss, och vi kan behöva göra ett litet detektivarbete för att lura fram vad det är vi går och bär på utan att vi vet om det.

Om vi har en medveten intention om någonting som vi vill se och har intentionen och gör vad vi kan för att åstadkomma det men samtidigt har en omedveten övertygelse om motsatsen så resulterar det oftast i att ingenting händer och att vi drar slutsatsen att det inte fungerar – att det är rappakalja detta med att man kan skapa och förändra sitt liv.

I själva verket betyder det bara att det finns någonting inom oss som vi ännu inte blivit varse om som jobbar åt motsatt håll och ibland kan vi behöva lite draghjälp för att ta reda på vad.

Oftast har det med våra tidigaste erfarenheter att göra, det vi lärda oss om oss själva och världen som barn. En del av de föreställningarna kan vara ordlösa eftersom vi när vi är riktigt små ju inte ens har ett språk och och innan vi är sex år har vi dessutom en helt annan logik – som barn drar vi många gånger felaktiga slutsatser om det som händer oss – om t.ex. vår mamma försvinner ur våra liv kan vi tro att det beror på att det är något fel på oss och att vi inte är älskvärda. Vi kanske inte ens tänker så, det kan vara en känsla bara – och det är sådana saker som det ibland kan ta lite tid att gräva fram och få upp i ljuset.

Saker och ting kan ligga där ”i botten av vår brunn” och ha återverkningar genom hela vårt liv och hindra oss från att riktigt få till det. Det betyder inte att livet behöver bli eller vara en katastrof, men det kan betyda att vi på något eller några område går ”på pumpen” om och om igen och inte riktigt får till det, trots alla goda föresatser.

Ge inte upp! Det betyder bara att det finns mer arbete att göra – och du kan det! Vad ska du annars hitta på?

❤️

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

4 Comments
 • Ann
  Posted at 16:07h, 16 maj Svara

  Tack 💗

  • Allis Tarot
   Posted at 16:20h, 16 maj Svara

   Tack 💗💗

 • AnneMari
  Posted at 11:14h, 17 maj Svara

  Tack,jag jobbar på <3 <3 <3

  • Allis Tarot
   Posted at 13:54h, 17 maj Svara

   Härligt AnneMari ❤️

Post A Comment