Orakelbudskap 17 januari 2016

Djurkvinnan (Lady of Beasts) är en gudinna, också känd som ”kosmos skaparinna” för sin livgivande, kreativa och fruktsamma kraft, som dyrkades på olika håll i världen under förhistorisk tid – alltså innan skriftspråket uppstod och det finns historia nedtecknad, flera tusen år innan vår tideräkning.

Hennes budskap till oss här och nu är att fokusera på att skapa och underhålla de relationer som stöder och främjar oss och får oss att växa och utvecklas. I relation till andra kan vi bli till, få syn på oss själva och bli helade.

Relationer som trycker på våra ömma punkter, som triggar oss, kan vara rena rama guldgruvan under förutsättning att det finns en ömsesidig och grundläggande respekt för varandra och dynamiken, att båda parter kan ta ansvar för sig själva och att ingen skyller sina egna svårigheter och trasigheter på den andre.

Ensidiga och destruktiva relationer däremot, där antingen bara den ena eller ingen av de inblandade är förmögna att se sina egna brister utan istället skyller allt, pekar och lägger skulden på den andre, behöver dock oftast upplösas och för det kan det också vara dags nu – känner du att det handlar om dig, om du befinner dig i en situation i en relation där du far illa så kan tiden ha kommit för att sluta hoppas på en förändring som aldrig kommer – att samla ihop dig, uppbåda dina krafter och gå.

Behöver du hjälp, be om det, men se till att komma därifrån. Gör sen vad du kan för att läka dina sår och göra dig redo för en ny och bättre erfarenhet.

Vi behöver alla ett ”du”, oavsett om det är en kärlekspartner, en vän, en syster, bror, förtrogen – eller en högre kraft, en gudomlig eller inre varelse. Eller ett djur. Vi behöver relatera med någon eller någonting där vi kan vara oss själva och känna oss älskade och accepterade – och vi ska inte nöja oss med mindre eller ge oss förrän det är vad vi har.

Det är veckans budskap.

❤️

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

No Comments

Post A Comment