Orakelbudskap 18 oktober 2015

Följ din egen rytm, är det viktiga budskapet och uppmaningen från oraklet denna vecka.

 

Det kan låta som en självklarhet men för att kunna göra det behöver vi till en början vara väl förankrade i oss själva och det är lätt hänt i vår kultur och samtid att tappa känslan för vårt inre.

En av livets rytmer är mellan stillhet och aktivitet. Ibland är vår energi på utgående och ibland på ingående, som ebb och flod.

Det är lätt att tappa känslan för och förlora balansen mellan de olika riktningarna, framförallt om vi inte kan höra och har tappat kontakten med vår inre röst och vägledning.

Speciellt när vi står inför en utmaning och upplever det som ett problem tror vi ofta att vi måste göra någonting medan det i själva verket för det mesta är så att vi som en första åtgärd mest behöver stilla oss.

Stilla oss och hitta vårt inre centrum – det är nämligen där vår kraft, visdom och vägledning finns.

Istället för att driva på och rusa runt som en höna utan huvud när vi stöter på patrull tills dess att vi utmattade faller ihop, kan vi göra halt och skifta fokus iväg från problemet och blicka inåt och uppåt.

På så sätt höjer vi vår vibration, vår frekvens, och då brukar det vi upplevt vara problemet många gånger lösa sig av sig självt.

Ibland krävs det att man gör någonting praktiskt också, men det är skillnad på den aktivitet som springer ur och har sin avstamp i det inre och den som är frenetisk och panisk och försöker åstadkomma saker utan den inre förankringen – då rädslor, oro och ångest tagit överhanden och driver på.

Så följ din egen rytm. Lita på ditt hjärta, lyssna på din själ, be om vägledning från ditt högre jag. Ha tillit till att det som är ditt kommer till dig. Inte för att du försöker sno det åt dig, utan för att det tillhör dig. Du behöver inte ligga i så förtvivlat hela tiden. Lär dig när det är dags att släppa taget och att göra ”ingenting”, att bara vara.  Var lyhörd och följ din egen unika rytm.

Och ha en underbar vecka.

1 Comment
  • Pingback:Budskap från oraklet 25 oktober 2015
    Posted at 00:19h, 26 oktober Svara

    […] hedra och omfamna livets olika cykler, vilka de än må vara (något som för övrigt ligger nära oraklebudskapet förra veckan) – allt har sin […]

Post A Comment