Orakelbudskap 20 september 2015

Veckans orakelbudskap kommer från gudinnan Kuan Yin – som jag skrivit om i ett tidigare inlägg – och handlar om healing, om att ta emot och att bli hel.

Oavsett om vi är i början av vår andliga utveckling eller har varit med länge, har de flesta av oss någon eller några utmaningar som verkar i det närmaste omöjliga att överkomma. Ofta handlar det om ett mönster, ett beteende eller tankesätt, som ser ut att sitta fast som berget, djupt rotat i oss.

Gång på gång återkommer vi till detta – just när vi tror att vi äntligen äntligen har kommit tillrätta med och ”bitit huvudet” av det – så händer någonting och det vi sökt släppa taget om och läka visar återigen sitt fula tryne.

Då är det lätt att bli missmodig och att börja tvivla, både på vår förmåga och meningen med våra ansträngningar.

I början på den andliga vägen har de flesta som är villiga att göra jobbet och menar allvar snabba och positiva resultat.

Med tiden blir det svårare.

I takt med att vi renar, rensar och släpper taget om det onödiga bagage av tankar, föreställningar, beteenden och mönster som hindrar vår själ från att blomma ut i sin fulla prakt blir det som hindrar oss allt mer finstilt och raffinerat – det är inte en slump att det är så få som når full ”mästarstatus” i den här världen – och att de som gör det oftast både går till historien och förändrar den. Vägen smalnar av vartefter och det krävs mer och mer för att hålla balansen och inte slinta av den.

Men – oavsett om vi aspirerar på att bli en mästare eller inte, kan vi ibland behöva extra hjälp att komma vidare på vår vandring mot allt större andlig och inre frihet och Kuan Yin vill att du ska veta att den hjälpen finns tillgänglig, här och nu, om du ber om det och öppnar dig för den.

Hur du än definierar din högre kraft, om det är din egen själ och ditt högre jag eller om det är ett gudomligt väsen i form av en gud eller gudinna eller någonting annat – så kan du vända dig dit för vägledning, kraft och ett skifte i medvetandet, för healing.

För den som vill finns Kuan Yin redo att bistå dig på vilket sätt du än behöver, för att helas och bli hel.

Ibland kan hjälpen komma utan mellanhänder, när de gudomliga helande energierna arbetar direkt med oss, ibland är det lättare att nå oss och verka genom andra – så var öppen nu också för alla tecken, idéer och infall du får – det kan vara svaret på din bön. Om du känner dig nyfiken på en viss form av healing eller är inspirerad av en särsklid healer – följ din ingivelse. Var öppen och lyhörd för din inre röst och vad den manar dig till.

Om du redan arbetar med kristaller så fortsätt med det, eller om du har en dragning till att börja – tveka inte. Framförallt kan turkosen som är en kraftfull sten för healing vara lämplig för dina behov just nu.

Om shanti

Tags:
,
No Comments

Post A Comment