Budskap från oraklet 24 april 2016

Budskapet den här veckan är kort och koncist: ta hand om dig och det & dem du älskar.

Självklart kan tyckas – men inte alltid i praktiken och av något skäl behöver vi påminnas om det nu.

Kanske är vi många som försummar någon del av oss själva och vårt liv, av gammal vana, rädsla och brist på själv förtroende eller för att vi hamnar i konflikt med omgivningen om vi skulle göra annorlunda.

Uppmaningen är att vårda och sköta om alla delar av dig själv och ditt liv som du bryr dig om – dina drömmar och ambitioner, din kreativitet och dina skapelser, din kropp och din själ, din relation med dig själv och med andra – så att allt får den näring det behöver för att frodas och utvecklas på högsta bästa sätt.

Upplever du att du har ont om tid att hinna med allt – ta dig en funderare och är det så att du behöver göra en omprioritering så gör det nu.

Kanske finns det saker du kan släppa och på så sätt frigöra utrymme för det som ligger närmare hjärtat.

Låt dig inte distraheras eller luras att lägga tid och energi på det som är egentligen är oviktigt, fokusera istället på det som är verkligt angeläget och kom ihåg att det du ger din uppmärksamhet, ditt fokus och din energi – det du underhåller – är det du stärker och hjälper att växa och får se mer av i ditt liv.

❤️

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

2 Comments
 • Eva sandberg
  Posted at 19:43h, 24 april Svara

  Hej kommer min första kärlek och jag få ett liv ihop
  Och kommer jag få ett bra liv

  • Allis Tarot
   Posted at 02:05h, 25 april Svara

   Hej Eva, jag spår inte här, men du är välkommen om du vill att ringa mig på tarotguiderna.se när jag jobbar – du ser mina arbetstider här – så kan vi titta på hur det ser ut.
   Värme
   Allis

Post A Comment