Orakelbudskap 27 september 2015

Keltiska Sulis är en solens och helandets gudinna som vördas framförallt vid hennes heliga plats vid de varma källorna i Engelska Bath, vars vatten genom henne har en mirakulös läkande kraft.

Budskapet hon kommer med handlar om sjukdom och välmående, om vägen däremellan och hon uppmanar oss att ge oss själva den tid och den energi vi behöver för att tillgodose våra behov, oavsett om vi redan har utvecklat en sjukdom eller är vid fullgod hälsa.

När vi ignorerar vår kropp och vår inre röst höjs volymen. Om vi inte i tid uppfattar signalerna om att vi befinner oss i obalans utan kör vidare som om allt vore okej – är risken stor att det tillslut uttrycker sig i det vi till vardags kallar sjukdom – en manifestation av obalansen på den fysiska nivån, i den fysiska, materiella kroppen.

Tillslut är vi så illa tvungna att höra upp och kan förhoppningsvis ta tag i saken – för många är sjukdom just den väckarklocka som måste till för att alls stanna upp.

Att bli sjuk kan helt enkelt ibland vara det som krävs för att vi ska lyssna på och ta tid för oss själva och ofta innebär det en förändring i sättet vi lever och tänker – till en tillvaro och ett liv där vi är mer lyhörda för kroppens och själens behov och gör vad vi kan för att tillgodose de behoven.

Be om assistans och hjälp om du behöver, oavsett om det handlar om healing, avlastning, beskydd eller att omprioritera hur du fördelar din energi. Ta emot allt bistånd du kan få och släpp taget om det som hindrar och står i vägen för harmoni, balans och helhet. Sulis finns här för den som söker henne.

Och kom ihåg – att bli hel och botad är inte alltid samma sak. Det är inte alltid vi kan bli helt återställda och ibland har sjukdom dödlig utgång. Det är också en del av livet. Men det betyder inte att vi inte kan vara och känna oss som hela varelser. Och det betyder inte att vi inte ska kämpa, men att kampen kan se ut på olika sätt – hur det än är så är det till sist och syvende den inre resan som är livets mening och stora äventyr.

No Comments

Post A Comment