Orakelbudskap 30 november 2015

Att skapa någonting vad det än kan vara, är att vara i kontakt med och en kanal för alltings källa – om det sen är ett matrecept, ett musikstycke, en rabatt, tavla eller uppfinning spelar mindre roll.

Oavsett vad vi kallar det beroende på kultur, religion eller filosofi, är kreativiteten en grundläggande princip i universum och ingenting som springer ur vårt lilla begränsade jag.

Budskapet den här veckan är kort och men kärnfullt: öppna dig på vid gavel för inspirationen och låt det kreativa flödet strömma genom dig.

Nu är en utmärkt tidpunkt att ge form och uttryck åt det som vill komma ut, att låta en idé, tanke, ett projekt eller vad helst det än kan vara – ett möte, en relation eller nya förutsättningar – se dagens ljus.

Det finns också en uppmaning att förena sig med andra som har samma motivation och behov av att skapa. Det behöver inte vara storslaget eller ge rubriker – det kan handla om enkla och vardagliga saker som ett samtal eller att laga och äta en måltid tillsammans – vad som helst som gör livet lättare, vackrare och skönare här och nu.

❤️

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

2 Comments
 • camilla
  Posted at 13:40h, 30 november Svara

  Hur kommer mitt liv bli

  • Allis Tarot
   Posted at 13:50h, 30 november Svara

   Hej Camilla, om du hör av dig till mig på tarotguiderna.se när jag jobbar så kan vi titta på det. Mitt schema hittar du här.
   Jag jobbar till exempel i kväll måndag mellan 19 och 22 och i morgon mellan 22 och midnatt.
   Värme
   Allis

Post A Comment