Orakelbudskap 6 september 2015

Släpp taget om det mörka såret och låt kärleken leva är oraklets budskap denna vecka.

 

Världen – vi med den, den med oss – fokuserar oftast på det färdiga resultatet och perfektion snarare än processen och glädjen i själva skapandet och budskapet är en uppmaning att bli medveten om hur det förhåller sig och sluta hämma och hindra oss själva i vår kreativitet och vårt vara.

När vi jämför våra första trevande försök och arbeten under utveckling med andras slutprodukter kommer vi alltid att komma till korta. Det är inte bara felaktigt, det är också djupt destruktivt att jämföra både det vi gör och presterar och oss själva med andra – inte minst för att det med sannolikhet enbart leder till att vi känner oss otillräckliga och odugliga, blir nedstämda och olyckliga.

Ändå är det vad vi många gånger gör – vilket effektivt lägger krokben för och snöper oss i lindan och berövar oss möjligheten att vara dem och där vi är, att utvecklas i våra egna banor, i vår egen takt och mot vårt egna unika uttryck.

För att vara sant skapande måste man ge sig ut i det okända, pröva sig fram – man måste ha modet och tålamodet att ”misslyckas”, om och om igen.

Det mörka såret är våra egna falska föreställningar och missuppfattningar, våra tvivel och vår egen osäkerhet på oss själva och vår förmåga, vår skam och våra rädslor.

Oraklet uppmanar oss att istället för att värdera, kritisera och bedöma oss själva och våra kreationer, istället för att ständigt och förtida mäta oss och finna oss komma till korta – skifta fokus till själva skapandet, att låta oss  absorberas och uppslukas av flödet, lusten och glädjen och den djupa tillfredsställelsen i skapandet självt.

Ingen annan kan göra detta åt dig och det finns ingenting att vänta på.

2 Comments
 • Ann Liljeros
  Posted at 22:43h, 07 september Svara

  Kommer Bosse tillbaka till mej ?

  • Allis Tarot
   Posted at 23:46h, 07 september Svara

   Hej Ann,
   tyvärr spår jag inte här, men om du hör av dig till mig när jag jobbar på Tarotguiderna.se, så kan vi titta på det.
   Värme/Allis

Post A Comment