Orakelbudskap påsk 2016

Veckans orakelbudskap har fokus på healing – helande. Att bli hel, vara hel – eller att hjälpa andra till helhet.

Att vara hel är inte alltid samma sak som att vara fysiskt frisk. Vi kan vara kroppsligt sjuka och hela människor – att bli helad är alltså inte alltid att bli botad utan snarare att bli just – hel.

Hel i bemärkelsen att vi omfattar både vår både kropp och vår själ eller ande – för vi är ju inte bara så mycket mer än bara vår lekamen, vi är i grund och botten andliga varelser med en tillfällig fysisk kropp och det är genom att veta och leva det – när vi omfamnar alla dimensioner av oss – som vi kan vara och känna oss hela.

Det sägs att det enda problem vi egentligen har är vår känsla av separation – av att inte vara hela – och att det är denna känsla av avskurenhet från oss själva och universum som är upphovet till våra problem – både i våra individuella liv och på en global nivå.

Om vi som kollektiv hade en direkt upplevelse eller insikt om att vi är ett med allt som är på tillvarons mest grundläggande nivå och att allt hör ihop, skulle det vara svårt att skövla jorden och tillåta krig eller utnyttjande av barn och fattiga som slavar för att vi i väst ska kunna köpa billiga kläder och på andra sätt leva bekvämt.

Om vi på det privata planet hade en upplevelse av vår andliga natur och den kraft som finns där skulle vi inte förlora oss i rädslor och oro när det kommer våra liv, vår tillvaro, vardag och relationer.

Vi kan ha massor av problem och utmaningar. Vi kan rusa runt och försöka åtgärda dem, känna oss överväldigade av mängden och utmattade av försöken.

Om vi istället vänder på steken och fokuserar på ett och detta: att hela känslan av separation – så kommer mycket av det som vi upplever som problem i princip nästan lösa sig självt. Det betyder inte att vi inte kan komma att behöva agera rent konkret, men det betyder att vi kommer göra det med en helt annan kraft och att en hel del faktiskt också kommer att lösa sig, bara falla undan.

Istället för att låta det andliga livet vara någonting som vi ägnar oss åt när allting annat ligger på plats, som garnityr, kan vi göra det till vårt fokus och själva kakan – och genom att vi gör det, få uppleva effekten av den helande effekt det har inte bara på oss själva utan också våra liv och vår omständigheter.

Det är dags nu, för den som känner sig kallad och manad, att antingen påbörja resan eller ta nästa steg.

❤️

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

No Comments

Post A Comment