Orakelbudskap 2 april 2015

Jag drog ett orakelkort på frågan om det fanns ett påskbudskap till bloggens läsare och drog nummer 33 ”Glädje” vilket är extra intressant eftersom just 33 anses vara en Kristus-energi.

Numerologiskt står den enkla trean – som även kallas ”det lilla lyckotalet” – för  glädje – och 33 är dubbla tal i glädje. Kortet uppmanar oss att dela lyckan över att leva med dem runtomkring oss och att vara tacksamma för det som livet ger.

33 är också det tredje av de så kallade mästartalen och inte alltid en vibration som det är helt lätt att leva upp till – inte alla med 33 klarar av att realisera potentialen i denna enorma utmaning – utan lever istället livet som den 6:a som 33 också kan reduceras till – men när det händer kan resultatet bli storartat och komma många till glädje.

John-Lennon-und-Yoko-Ono-1969-57776

Den fullt ut förverkligade 33:an handlar alltid om service av något slag, om altruism – att osjälviskt tjäna, mänskligheten, en idé – utan egentlig tanke på personlig vinning. Albert Einstein till exempel, hade 33 centralt i sin numerologi, liksom glödlampans Thomas Alva Edison.

Men även John Lennon, regissören Francis Ford Coppola och författaren Stephen King – att tjäna kan också vara i formen av underhållning och att på så sätt bringa glädje och ljus till världen.

I helgen börjar min numerologiskola här i bloggen – med mer eller mindre jämna mellanrum framöver kommer jag att gå igenom numerologins grunder på ett lättfattligt sätt för den som är intresserad att veta lite mer om siffrornas magiska värld och hur man kan använda sig av dem.

Ha en Glad Påsk så länge!

No Comments

Post A Comment