Orakelbudskap 8 maj 2015

Jag drog ett kort på frågan om det fanns ett budskap till bloggens läsare inför helgen och fick ”Magiskt flöde” (Magic Stream) som handlar om att vara en kanal för det som vill komma ut – att vara öppen för och låta sig inspireras av universum – eller sitt eget Högre Jag.

Konstnärer och andra skapande människor, de som använder sig av intuitionen eller högre vägledning i sitt arbete, gör detta – medvetet eller omedvetet.

Kortet uppmanar oss tona in oss – vända oss ”inåt & uppåt” och att inte stå eller ställa oss i vägen för flödet – att se och att lyssna till det som kommer – och att ge det uttryck eller form i den materiella verkligheten.

Det handlar också om att se oss själva som en del i någonting större och våra liv inte som en räcka lösryckta och slumpartade händelser utan som en sammanhängande väv och utveckling.

På den fysiska nivån är vi individer, avgränsade varelser, men på en högre nivå är vi ett – energimässigt hör vi alla ihop och en idé, en uppfinning eller en skapelse – en tanke – kommer också sällan ensam – ofta är det så att olika människor, oberoende och ovetande om varandra och på olika håll i världen, uppfinner, skapar eller tänker någonting liknande vid ungefär samma tidpunkt – om någon eller några börjar ”sända” så finns det alltid andra som ”snappar upp”.

Vi kan vara mottagare eller sändare, vi kan bidra eller kvittera ut – och vid olika tillfällen det ena eller det andra – men oavsett det kan vi låta oss vara i flödet och låta flödet vara i oss.

Det är när vi är i kontakt med alltet i oss som livet blir magiskt.

2 Comments
 • Madde
  Posted at 22:11h, 08 maj Svara

  Jag förstår mycket väl vad kortet vill säga, men kan inte det där kortet också stå för att man kanske försöka att kämpa emot flödet? Jag får alltid det kortet när det är någonting som jag försöker att kämpa emot, när det kanske handlar om att jag måste genomföra någonting som jag inte tycker om.

  • Allis Tarot
   Posted at 03:39h, 09 maj Svara

   Hej Madde,
   tack för feedback.
   Jag är inte säker på att jag förstår helt vad du menar, men jag tänker att det är precis det som kortet uppmanar till: att INTE stå iväg eller blockera flödet, och då kan det mycket väl dyka upp och tala till en situation då man faktiskt gör det – håller eller kämpar emot och inte vill.
   Värme/Allis

Post A Comment