KRAFTFULL HEALING

Jag har en medfödd förmåga att känna av och jobba med energier och med tiden har jag lärt mig verktyg som gör det möjligt för mig att på ett strukturerat sätt rena, rensa, transformera, upplösa och avlägsna oönskade sådana både för mig själv och andra.

Ovanpå detta har jag lärt mig en kraftfull metod som kallas Spiritual Response Therapy (SRT) – en teknik för andlig healing med vars hjälp jag kan identifiera bland annat program och andra blockeringar vars upphov kan finnas i tidigare/andra och parallella liv eller i andra dimensioner såväl som i detta liv. Dessa oönskade energier kan på olika sätt hindra oss från att leva fullt ut.

Ett program är en grundorsak till ett problem eller ett symptom som negativt påverkar livet, lagrat i vårt undermedvetna som ett slags ”manus” som vi håller oss till utan att vara medvetna därom. Istället upplever vi kanske att vi stöter på patrull i vår strävan och i våra ambitioner och/eller att vi upprepar mönster som verkar stört omöjliga att bryta. Kanske trillar vi gång på gång dit i en känsla eller en ovana utan att vi vill det.

SRT arbetar på själsnivå, på det spirituella/energiplanet för att eliminera såväl de andliga som de mentala, emotionella och fysiska utmaningar som negativa programmeringar kan ge upphov till och genom att avlägsna dessa program blir det möjligt för själen att komma i sin fulla kraft och sitt fulla uttryck, att leva ett meningsfullt, rikt och lyckligt liv.

För arbetet med SRT används pendel och en rad diagram som jag kombinerar med min egen intuitiva och klarvetande förmåga – i allt mitt mediala arbete kanaliserar jag högre information från min guide, mitt högre jag och från klientens.

Vill du pröva på så har jag olika alternativ som du finner: här

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.