Månadens Tarot december 2016

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare behöver veta om månaden som kommer – hittar du hit gäller det dig, men kom ihåg att det handlar om energier som kan ta sig lite olika uttryck beroende på person.

1-10: Den Hängde
När den här mannen dyker upp handlar det ofta om behovet av perspektivförändringar för att kunna lösa en situation, eftersom det är gamla eller på annat sätt bristfälliga idéer, ideal och föreställningar som står i vägen för en utveckling. En förändring hur du tänker är alltså nödvändig för att det ska ske en förändring i det yttre livet.

Det kan även vara så att du ser dig själv som ett offer för det som är och vad som händer – eller inte händer – medan du i själva verket alltså till största delen egentligen bara är ett offer för dig själv.

Det är dina egna tankar som håller dig och situationen tillbaka, så för att få saker och ting att räta upp sig och rikta till sig behöver du förändra dem och släppa taget om idéer och associationer som inte längre tjänar ditt högsta bästa eller fungerar för dig.

I arbete kan det ligga för tillfälliga förseningar och att saker och ting inte faller på plats som du väntat eller hoppats. Undvik frustration genom att skaffa dig en ny synvinkel.

Dröjsmålen kan också gälla ekonomin, någonting du väntar på kan mycket väl dra ut på tiden och det kan finnas anledning att ifrågasätta hur du ser på vad du behöver och inte behöver för att leva gott.

Alla former av relationsproblem mår också bra av att skifta perspektiv. Försök se på det som händer eller hur den andra/din partner reagerar ur hans eller hennes perspektiv – det är så lätt hänt att vi utgår från och dömer andra utifrån oss själva. Genom att se det på ett nytt och annorlunda sätt än tidigare kommer du få svar på flera frågor om hur du och ni ska ta er vidare.

11-20: Ess Stavar
Så lossnar det – här ligger det för att saker och ting sparkar igång på något sätt, en kreativ begynnelse av något slag. Det kan vara en idé som ser dagens ljus, en ny omständighet som dyker upp, ett barn som föds, eller en ny person som träder in, ett starkt möte eller en relation som blir till, ett kontrakt som skrivs – vad det än är så kan det kännas bra och spännande.

Det kan också handla om goda nyheter angående arbete. Karriären kan stå inför en nystart av något slag, ett nytt kapitel som inleds.

Om du tvekar och inte vet hur du ska göra men har en öppning till någonting nytt och annorlunda mot förr, så ligger det mycket väl för att göra slag i saken – även om det här energin bara handlar om tio dagar, så det beror på hur det ser ut i övrigt omkring dig också såklart.

Allmänt sätt så är Ess Stavar en uppmaning att ”follow your bliss” – att göra det som skänker glädje och mening åt ditt liv på ett djupare plan.

Ekonomiskt kan det uppstå en plötslig möjlighet som du inte räknat med som gör att det kommer in mer pengar – ta tillvara på tillfället.

Andligen kan en pånyttfödelse äga rum eller behöva äga rum och det kan finnas ett behov av att utöka gränserna för medvetandet och för vad du tror är möjligt.

21-31: Fyra Svärd
Runt själva jul och mellandagarna kommer livet ur sina vanliga rutiner. För en del är det välkommet för andra kan det kanske kännas lite frustrerande att det inte går att forsa fram som annars, men den här pausen är välbehövlig för de allra flesta.

Använd tiden till att ta igen dig: släpp alla tankar på vad som ska eller måste göras och försök vara så närvarande i nuet som det bara går.

I kärlekslivet och i nära relationer kan Fyra Svärd innebära att känslan av intimitet inte riktigt finns där. En del kan komma att känna sig lite ensamma eller övergivna även om det finns en partner, som om ni inte riktigt når fram till varandra. Det kan ju vara julens alla prövningar som skapar den situationen.

Att avsätta tid för varandra och kanske till och med resa bort några dagar tillsammans utan allt annat som pockar på kan göra mycket. Om det inte går eller inte finns en partner så kan tid på egen hand där du verkligen tar hand om dig själv också göra mycket för att råda bot och bringa balans.

Fokus ligger, trots alla julens aktiviteter, inåt. Läs, studera, meditera och var uppmärksam på vad ditt inre vill säga dig.

Övergripande energi för hela månaden: Page Stavar
Månaden kommer med meddelanden av olika slag, goda nyheter och nya möjligheter.

Jobbet du sökt och hoppas kan mycket väl bli ditt även om det dröjer lite innan du får besked. Om du har arbetat på någonting under en längre tid och är nästan klar men stött på lite patrull: ge inte upp, det går över och du har alla chanser att genomföra och slutföra på ett framgångsrikt sätt.

Om det är lite knaggligt i en relation, var inte för snabb med att döma ut den, utan avvakta lite. Chansen är stor att det är tillfälligt och någonting som går över.

För den som är singel finns det en stor chans att träffa någon, nu eller inom en snar framtid, som kan vara precis det som du har väntat på och längtat efter.

På det andliga planet ligger det med Page Stavar för en pånyttfödelse eller uppvaknande, precis som Ess Stavar också signalerade, så det ligger väldigt starkt för någonting sådan under månaden. Den som sökt sin själ kan mycket väl inte bara finna den utan också transformeras av upplevelsen.

Tack alla läsare för året som gått!
ÖNSKAR ALLA EN RIKTIGT GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

4 Comments
 • Liisa Hidfalk
  Posted at 16:10h, 03 december Svara

  Tack så hjärtligt o god jul och gott nytt år till dig med finaste💖

  • Lady Casha
   Posted at 19:03h, 03 december Svara

   Tack! ❤️

 • Anita Andersson
  Posted at 22:03h, 04 december Svara

  Skulle Önska beställa nummerlogi
  Till min son Philip Andersson……/ God Jul & Nytt År/ Hälsar Anita🎄🎄🌟🌟💫💫🍸🍾🕍💒💰🎈🎈🎁🎁💖

  • Lady Casha
   Posted at 05:11h, 05 december Svara

   God Jul Anita ❤️
   Jag gör gärna din sons numerologi, mejla mig på ladycasha@ladycasha.com så ordnar vi det.

Post A Comment