Månadens tarot december 2017

Månadens Tarot svarar på frågan vad bloggens läsare behöver veta om månaden som kommer – hittar du hit gäller det dig, men kom ihåg att det handlar om energier som kan ta sig lite olika uttryck beroende på person.

Härliga december ser ut att bli fin på de flesta sätt och vis.

1-10: Sju Mynt

Det är dags att göra en utvärdering av dina behov och din längtan. När du gör det blir du mer medveten och kan lättare nå dina mål och det du strävar efter – något som du kan komma att omvärdera i någon mån.

Det kan kännas som om du har slösat tid och energi på någonting – men så är inte fallet. Det är bara dags för en paus och du kan förlita dig på att saker och ting som du har påbörjat nu fortsätter framåt av sin egen kraft under tiden. Låt däremot pausen inte bli för lång, det finns mer att göra.

I arbete gäller att du kan bli erbjuden en löneökning eller på något annat sätt för tillfälle att avancera. Fundera dock på om det är vad du verkligen vill eftersom det också ligger för att det kan vara så att du hellre ska göra någonting annat, något som ligger närmare hjärtat och passar dig bättre.

Om det inte kommer in pengar som förväntat eller önskat – oroa dig inte utan fortsätt framåt. Sannolikt finns det förändringar som behöver göras. Tålamod premieras och det kan då komma in oväntade pengar.

Också i nära relationer ligger det för utvärdering och det är viktigare att du gör detta än vad du kommer fram till. Den som inte har någon kärleksrelation men vill ha det behöver också fundera på vad det är som ligger vägen – chansen är stor att det handlar om omständigheter som inte riktigt gynnar en sådan.

11-20: Magikern

Vad som än händer under de här dagarna kan du hantera det med hjälp av din intuitiva medvetenhet, saker och ting kommer ha en tendens att flyta på och det kan uppstå meningsfulla sammanträffanden som du kan dra nytta av.

Med dina tankar och ditt fokus kan du skapa i princip du vill, inte minst svar och lösningar på det du upplever som problematiskt.

Vad gäller arbete och karriär ligger det för framgång – den som letar efter jobb kan med stor sannolikhet hitta och få ett, konstnärer och andra som arbetar kreativt kan få uppleva en ökad inspiration. Men Magikern kan också betyda att det finns anledning att vara lite försiktig på arbetsplatsen och med kollegor. Någonting kan vara lite bedrägligt.

Vad gäller ekonomin ligger det för förbättringar, bland annat genom nya vägar att göra pengar på.

Den som precis har mött någon kan mycket väl uppleva att det finns en själslig koppling – det kan röra sig om en själsfrände som det kan bestå med om inte hela livet så i alla fall under lång tid. För den som är singel kan ett möte med en speciell person uppstå under lite ovanliga omständigheter. Den som redan befinner sig i en relation kan få uppleva att förhållandet tar sig till en ny nivå, fördjupas och bli bättre än någonsin.

21-31: Narren

Under årets sista dagar handlar det om att någonting nytt är på gång och det gäller inte bara det annalkande nya året. Förvänta dig det oväntade, lita på dina instinkter och oroa dig inte utan lita på att saker och ting kommer att gå bra.

I arbete och karriär ligger det också nu för möjlighet att hitta ett nytt och bättre jobb och och det kan involvera resor. Entusiasm kommer både behövas och finnas.

Det är också en utmärkt energi för ekonmin. Det ligger för ökade inkomster under denna tid eller inom en snar framtid.

Vad gäller kärlek så betecknar Narren ofta att det inte är läge för en stadig eller etablerad kärlek utan någonting mer lättsamt och lättvindigt. Narren vill inte binda sig utan vara fri. Det kan visst finnas attraktion men också impulsivitet och en viss flyktighet.

Övergripande energi för hela månaden: Tio Stavar

Ansvar och skyldigheter – oavsett om det är pålagt utifrån eller självförvållat – kan kännas lite som en börda under den här månaden, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att det är julmånad, en tid då många upplever en massa ”måsten”. Men det gäller inte bara julbestyr och familj utan i största allmänhet. Kom ihåg att det går att delegera.

I arbete ligger det för att gå ut i världen med det du kan och vet och dela med dig. Låt inte andra saker som ligger på ditt bord hindra dig i detta – om du inte känner att du har tid på grund av allt som måste göras, så kan det vara så att du kan avsäga dig något. Gör hellre det än att låta bli att röra dig utåt med dina gåvor. Mycket talar för att en del av dessa bördor som du upplever är självpåtagna och därmed någonting som du kan gör någonting åt.

Om ekonomin är tajt, gör dig av med sådant som drar pengar utan att för den skull ge någonting i utbyte. Allt ifrån att skära ner på utgifterna för sådant som inte är nödvändigt eller viktigt till en regelrätt skuldsanering om det är vad som kan vara aktuellt. Det finns möjligheter, men du behöver agera.

I kärlek ligger det för att ta ett steg tillbaka och fundera på hur det är och hur du vill ha det, någonting som är som mest påtagligt under månadens första tio dagar. Bestäm dig för vad du kan leva med och vad du inte vill vara utan och utgå sedan därifrån.

Jag vill önska alla gamla och nya läsare av denna blogg en riktigt

GOD JUL & ett GOTT SLUT på 2017.

star

2 Comments
 • magpie
  Posted at 20:37h, 27 december Svara

  Ville bara skriva att dina ”förutspåelser” brukar stämma väldigt bra och tacka för alla dina budskap och önska dig ett gott nytt år!!! <3 Kram Pauliina/Magpie

  • Lady Casha
   Posted at 20:36h, 28 december Svara

   Tack Pauliina, det värmer gott att höra. Önskar dig ett jättefint 2018 också. Kram/Lady Casha

Post A Comment