Månadens tarot februari 2017

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare behöver veta om månaden som kommer – hittar du hit gäller det dig, men kom ihåg att det handlar om energier som kan ta sig lite olika uttryck beroende på person.

1-10: Nio Stavar

Du befinner dig i en stark position och har vad som krävs när du under de här dagarna kan ställas inför någonting som kan få dig att känna som att du inte kan ta mer – men det kan du.

Du går stadigt framåt och vad det här än är så är det tillfälligt – frammana alla krafter du har inom dig och ta dig förbi det här hindret också – sen ska du vara hemma eller framme eller vad du vill kalla det, så ha bara tålamod med den här sista utmaningen och gör det du behöver göra.

I arbete och karriär ser det ut som att du har gjort det du kan redan och egentligen bara kan vänta och se utslaget an. Det kan verka som om ingenting händer, men det gör det – bakom kulisserna.

Du kan komma att behöva träffa någon eller några för att fixa med detaljerna för att någonting ska bli helt klart, men det är ok och resultatet kommer att bli bra.

Ekonomiskt ser det tillfälligt lite knackigt ut och är någonting som behöver hanteras. Det kan finnas utlovade pengar som låter dröja på sig och eventuellt någon större men nödvändig utgift.

I kärlekslivet handlar det om att antingen du eller din partner behöver luft. Eventuellt behöver du tänka igenom vad du har för krav på en relation. Är du och din partner överens? Om inte – kan ni leva med skillnaderna? Om inte kan det finnas risk att ni går separata vägar – om ni kan det kommer det behövas kompromisser.

En del kan behöva ta lite ledigt eller på annat sätt skapa utrymme att bara ta det lugnt. Kör inte över signalerna om att kroppen och knoppen behöver tid för återhämtning.

11-20: Ess Mynt

Redan här kan den inledande utmaningen vara över för de flesta – Ess Mynt symboliserar belöning för väl genomförd insats och kan markera början på någonting nytt och bättre, framförallt på områden som har med arbete, karriärsverksamhet och finanser att göra.

Du kan vara i färd med att starta ett nytt företag, en verksamhet eller ett projekt vilket skulle kunna innebära positiva förändringar även för ekonomin – tajmingen är god för det, trots eventuella risker som kan vara involverade. Var inte dumdristig men inte heller feg – tid, pengar och energi som investeras här kan ge mycket fin utdelning i slutändan.

I karriären överhuvudtaget kan också tidigare problem och svårigheter överkommas och bli minne blott och du komma i en position där du hittar lösningar på allt som behövs.

De som lönearbetar kan komma att få löneförhöjning eller ett bättre jobb, bli befordrade eller få uppleva andra positiva förändringar – finna sig vara på rätt plats vid rätt tidpunkt och förbättrade arbetsförhållanden på på lång sikt med start här.

Ekonomiskt finns det medel tillgängliga och tidigare investeringar kan ge avkastning.

För den som är singel finns det chans att träffa någon ny som kan bli betydelsefull och den som redan har ett förhållande kan få uppleva hur det blir bättre. Romantiska relationer förknippade med Ess Mynt är oftast välgörande inte bara för hjärtat utan också materiellt.

Meditera gärna för att grunda dig och fokusera dina energier.

21-28: Tre Stavar

Februaris sista dagar bjuder också på positiva erfarenheter.

En del kan känna att de verkligen står på tröskeln till framgång på något sätt och att tidigare ansträngningar ser ut att börja manifesteras. Det finns mer att göra men en etapp eller en fas har framgångsrikt slutförts.

Många kan ha glädje av att införliva andra i det de håller på med, för att ta del av deras talang och idéer – samarbete kan vara det bästa sättet att ta sig vidare på.

Den som driver egen verksamhet kan få nya kunder och klienter, nya beställningar och liknande – det öppnar upp och blir ett större flöde.

Ekonomiskt ska allt förlöpa som förväntat, lån kan gå igenom och företag kan gå med vinst – sätt undan lite för senare om det blir ett överflöd men tveka inte heller att köpa någonting extravagant om du har utrymme för det.

I kärlekslivet kan ett till synes slumpartat möte, en blind dejt eller någonting liknande, vara frågan om en själsrelation och ha en framtid – för den som är redo finns det stora chanser att träffa sin rätta match.

Övergripande energi för hela månaden: Kejsaren

Kejsaren är en av de absolut bästa korten i hela tarotleken och betyder att någonting du har önskat, fokuserat på och arbetat för börjar göra sig gällande. Du kanske inte kan se det riktigt än, men var så säker – det är på gång.

Se varje problem och motstånd som utmaningar som du kan ta dig förbi med hjälp av ditt fokus, din intention och affirmationer – var tydlig med vad du vill och säker på att du kan skapa det.

I karriär och arbetsliv ligger det för att bli sedd och få beröm för sina insatser – det kan vara av någon som kan vara lite bossig och domderande i sin framtoning, men låt inte beteendet störa: det finns en del att få av den här situationen.

Var öppen för saker och ting som händer utan förvarning men som kan vara precis rätt möjlighet som uppenbarar sig – det gäller även ekonomiskt.

Lyssna på själen och intuitionen och låt den leda dig till folk och omständigheter som kan innebära en bättre finansiell situation.

I kärlekslivet ligger det för en kärlek som växer med tiden, där kemin kanske inte är omedelbar och ger gnistor på alla cylindrar på en gång, men som kan bli mycket stark. Eventuella ytliga skillnader kan ge krydda och en relation som har det mesta att erbjuda.

Ha en härlig februari!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

6 Comments
 • Yvonne
  Posted at 10:46h, 03 februari Svara

  Tack för dessa budskap. Ser fram emot en fantastisk februari känner mig väldigt hoppfull. 😊❤

  • Lady Casha
   Posted at 11:11h, 03 februari Svara

   Fint att höra! ❤️

  • Mariehelene
   Posted at 22:47h, 07 februari Svara

   Tack så hjärtligt! Upplever just nu den där tröga perioden med allt ifrån jobb till kärlek… 😔 jag är änna på väg att bara ge upp för jag orkar inte kämpa ensam längre. så det var ju befriande att få veta att det ljusnar 😊 kram 💖

   • Lady Casha
    Posted at 00:51h, 08 februari Svara

    Jag vet att det kan vara tufft och svårt ibland. Försök tänka att det vänder och blir bättre nu oavsett hur det kan se ut på ytan – dina tankar och förväntningar hjälper nämligen till och skapar din framtid. Och be om hjälp när du behöver, det gör vi alla mellan varven. Kram. ❤️

 • Alle
  Posted at 13:06h, 04 februari Svara

  Tusen tack för alla budskap ⭐. Jag känner väl igen mig redan nu.
  Jag ser fram mot februari ännu mer nu 🙏

  • Lady Casha
   Posted at 17:15h, 04 februari Svara

   Tack! Härligt att höra ❤️

Post A Comment