Månadens tarot februari 2018

Månadens tarot har ett allmänt och andligt fokus och svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer.

Har du hittat hit gäller läggningen dig, men håll i minnet dels att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos är ställd utifrån nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

1-10 februari

De första tio dagarna pekar på ett vägskäl och en viss villrådighet vad gäller att välja väg. Det handlar om att skjuta upp saker och ting när det kommer till att bestämma och besluta sig överhuvudtaget, vilket ser ut att ha att göra med att det finnas ett motstånd mot att se situationen eller någon aspekt av situationen som den verkligen är.

Det kan öven ha att göra med att någonting upplevs problematiskt med en person relaterat till detta.

Saker och ting kan vara lugna på ytan, men någon egentlig lösning sker inte förrän beslut fattas. Det är troligtvis rädslor inblandade som gör att du inte vågar agera eller göra slag i saken och denna rädsla behöver konfronteras för att den känsla av handlingsförlamningen som du kan uppleva ska kunna brytas.

Första steget är att bli medveten. Om du sedan agerar snabbt och beslutsamt kan du vända den här situationen som det är frågan om till sin fördel.

Ibland kan det handla om att du är beroende av ett beslut som måste fattas av andra och som inte blir av och att du därmed inte riktigt kommer framåt.

Använd dig av någon metod eller teknik som får dig i balans, som till exempel yoga, tai chi och/eller meditation. Skapa utrymme för detta. Andas. Ta fokus ifrån det yttre och rikta dig inåt och hitta både balans och välmående där.

11-20 februari

Arbete och/eller annat ansvar kan kännas som en börda och det finns ett motstånd mot att söka avlastning eftersom uppfattningen att ingen annan kan eller inte kan lika bra också finns – vilket kan vara mer eller mindre sant.

Titta på om en del av det som ligger på axlarna tillhör någon annan och är något du skulle kunna lägga av dig, eller om du skulle kunna få avlastning men i övrigt och annars är detta som du har att göra med just nu någonting som du inte kan undkomma och behöver slutföra.

Det kan kännas som en utmaning men det är förbundet med dig och din utveckling på något sätt och betydelsefullt för din framtid.

Låt människor runt omkring dig veta att du är upptagen av någonting som är viktigt för dig så att du kan få den tid och det utrymme du behöver att fullfölja det hela för att sedan vara klar med det och gå vidare.

21-28 februari

Du är i början av en resa som kan ta dig till större medvetande i slutändan men som på vägen kan göra att du ställs öga mot öga med rädslor, illusioner och annat tidigare omedvetet material som kommer upp till ytan.

Det är ingenting du kan undfly utan behöver ta itu med och du behöver bli klar över och förstå vad som är sant och inte i det som du ställs inför.

Dina känslor och din intuition kommer att vara förstärkta och du kan komma att känna dig orolig och/eller ha svårt att sova, men det är temporärt och övergående.

Du kan dra dig lite tillbaka och rikta ditt fokus inåt och ditt andliga liv blir överhuvudtaget starkare – du kan komma att ha mystiska upplevelser som ger dig en en känsla för den osynliga verkligheten. Det kan komma i vaket tillstånd, meditation eller drömmar och berikar ditt liv.

Övergripande energi för hela månaden

Under månaden ligger det för en kreativ början eller nystart. Det kan vara födelsen av en ny idé, en ny verksamhet, en resa, kärleksaffär eller sexuell eskapad, ett kontrakt eller goda nyheter om jobbet eller andliga angelägenheter – eller någonting annat som är nytt och positivt och gör entré i ditt liv.

Det finns massor av energi, entusiasm, optimism och kanske till och med en känsla av pirrande förväntan. Vad det än handlar om ligger det för att gå framåt med någonting som har fångat intresset och känns spännande. Det ligger också för en andlig pånyttfödelse – antingen att den sker eller att den behövs.

Gränserna för vad du tror är möjligt kan utvidgas. Att utveckla sin fulla potential kan ibland kännas riskfyllt, men det finns ingen annan väg.

Vi skapar våra liv inte bara med våra tankar utan också med våra känslor och hela vår varelse, den vi är så se till att kropp, hjärta, sinne och själ är i fas med varandra – då kan livet verkligen skjuta fart.

star

HELA ÅRETS TAROT hittar du här.

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

star

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar och om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

2 Comments
 • Marlene
  Posted at 10:08h, 02 februari Svara

  Tack fina du 💖. Jag läste även ditt inlägg om tarot för hela året 2018, och början på 2019🤗🙇‍♀️. Jag är så tacksam för att du ger mig och andra läsare möjligheten att få en inblick 👀 i det som kommer under året genom tarot💜. Och att vi ges den möjlighet att ändra på det/oss som vi ev kanske behöver för att få en annan utgång för😇.
  Många kramar till dig 💗

  • Lady Casha
   Posted at 15:46h, 09 februari Svara

   Tack Marlene! Kram 💗

Post A Comment