Månadens tarot mars 2017

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare behöver veta om månaden som kommer – hittar du hit gäller det dig, men kom ihåg att det handlar om energier som kan ta sig lite olika uttryck beroende på person.

1-10: Kung Bägare
Under månadens första dagar kan det komma att figurera en man i ditt liv, en pappa eller en fadersfigur – någon som är stabil och kan lyssna och ge dig kloka råd när du behöver.

Det kan också vara du själv som blir kallad att finnas till och vara ett empatiskt öra för en vän eller familjemedlem – hur som helst är du med största sannolikhet involverad i en situation där att vara förstående och inkännande är viktigt.

Vad gäller arbete och karriär pekar den här kungen på nödvändigheten av att arbeta med det du tycker om, det hjärtat klappar för – i långa loppet är det ingenting annat som duger. Det måste finnas en känslomässig och andlig tillfredsställelse i arbetet för att det ska bli riktigt bra.

Det ligger bra för att starta upp verksamhet eller företag och den som redan driver egen verksamhet eller ett företag kan få uppleva att det går riktigt bra vilket också betyder att den som har haft det lite segt kan få uppleva ett uppsving i finanserna genom att det kommer mer kunder eller uppdrag eller vad det nu kan vara som affärerna handlar om.

Vad gäller kärlek ligger det för möjligheten att den som är singel träffar någon och då gärna i någon form av metafysiskt sammanhang eller aktivitet som har med vatten att göra – segling, surfing, simning.

Den som redan är i en relation kan få uppleva hur den når nya nivåer framförallt vad gäller hur ni förstår varandra. Det ligger också för att förnya äktenskapslöften eller liknande.

Överhuvudtaget ligger det för känslomässig öppenhet, samhörighet och harmoniska känslor.

11-20: Knekt Mynt
Den här knekten är ansvarsfull, praktiskt lagd och orienterad i det yttre livet och här ligger det för att nedlagt arbete kan ge utdelning och för en stadig positiv utveckling.

För den som är sin egen i arbetslivet ligger det för att få en klient eller uppdrag eller projekt som kan komma att innebära framgång, god ekonomi och till och med någon form av utmärkelse eller erkännande om alla kort spelas som de ska.

Det finns en uppmaning att hitta och underhålla projekt som inbringar en pålitlig inkomst och attraherar lojala kunder och klienter.

Pengar kan komma in också oväntat eller på ett bräde genom en ny klient eller kund, ett uppdrag eller projekt, genom en investering sen tidigare som utfaller, försäljning av verksamhet eller till och med genom spel eller någonting annat oväntat. Det kan finnas en resa i anknytning till dessa pengar på något sätt.

I kärlekslivet handlar det mer om lojalitet och pålitlighet är stor passion och gnistor som flyger åt alla håll. Det finns säkert en och annan som skulle önska att deras partner vore lite mer romantisk på det traditionella viset, men det kommer inte att hända och det är bara att acceptera och ta det för vad det är – eller att leta vidare.

21-31 Stjärnan
Under slutet av månaden borde det mesta fungera och utfalla som önskat, tidigare planer bära frukt eller snart komma att göra det och många kommer uppleva en känsla av helhet, av sammanhang och mening.

Också det som påbörjas här har potentialen att gå långt och ha konsekvenser långt in i framtiden.

Handlar det specifikt om arbete kan det betyda en ny möjlighet och det till något som verkligen motsvara önskningar och förhoppningar. Den som driver eget och/eller frilansar och det har varit trögt för kan förvänta sig ett uppsving. Kom ihåg attityden – en positiv sådan hjälper till också här.

Den som öppnar sig möjligheter som finns här får också uppleva en positiv effekt på ekonomin. Det finns medel och resurser till det som behövs.

Också inom kärleksområdet ser det positiv ut. Någon som är mycket speciell kan dyka upp – kanske den där alldeles rätta med vilken det klickar på alla områden. De som redan är i ett förhållande kan komma att stärka relationen.

Med stjärnan följer lugn efter storm om det varit upprört och det finns mycket healing att hämta och för den med fokus på sin andliga utveckling kan stjärnan betyda en bättre fungerande kontakt med sitt högre jag, att medvetenheten ökar och medvetandet expanderar – gåvor som sedan kan delas och hjälpa andra.

Övergripande energi för hela månaden: Nio Bägare
Under hela månaden löper det ett stråk av lycka, förnöjsamhet, tillfredsställelse, välmående och framgång – också på det materiella planet.

Vad gäller karriär och arbete kan ett projekt som har varit försenat äntligen slutföras, även om det kanske inte blir som förväntat – det kan finnas förändringar utförandet.

Ett möte som kan verka slumpartat kan föra någonting oväntat men gott med sig. Någon kan säkert få ett jobberbjudande bara sådär, rakt upp och ner och på stående fot.

Vad gäller ekonomin finns det ett element av tur. Köp gärna en lott OM du känner att du ska det – lyssna på din intuition – du naturligtvis inte ska spela bort pengar du inte har råd att avvara.

Vad gäller kärlekslivet kan det slå gnistor och finnas passion i dagarna och ett fördjupat engagemang för den som har en partner i sitt liv. För den som är singel kan det dyka upp någon som kan bringa mycket glädje även om det inte nödvändigtvis är en själsfrände i ordets striktaste och djupaste bemärkelse. Ta det för vad det är och njut av det.

Se dock upp så att det inte blir för mycket av det goda – se upp med frosseri och bevara balansen och sansen.

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

No Comments

Post A Comment