Namnbyte på gång

Jag kommer inom en snar framtid att byta mitt arbetsnamn – ett resultat av en längre tids inre och andligt arbete och på så sätt en naturlig utveckling.

För drygt tjugo år sen hade jag – efter ett namnbyte ett par år tidigare – vad man kan kalla ett andligt uppvaknande som revolutionerade hela mitt liv och efter det har jag inte längre varit en sökare utan en ”finnare” – inte för en sekund har jag sedan dess tvivlat på att jag är en odödlig själ i en tillfällig fysisk kropp och att den verklighet vi upplever med våra fysiska sinnen är ytterst begränsad jämfört med den inre, andliga och kosmiska verkligheten och medvetandet. Jag fick kontakt med det gudomliga inom mig på ett så avgörande, övertygande och bestående sätt att det kom att överskugga allt och lade en grund för ett helt nytt liv och en helt ny tillvaro.

47849825_s

Trots detta har jag hela tiden känt att ”jag har en transformation till i mig”.

Och mycket riktigt: för dryga fem år sen kom jag till en ny avgörande punkt då min värld återigen tog sig en på många sätt överraskande riktning – trots att jag hade på känn att det skulle hända var det ändå överrumplande när det väl skedde och idag är mitt liv annorlunda på i princip alla punkter mot hur det såg ut då – en klar effekt av den inre förvandling som jag genomgått – och fortfarande genomgår.

Vad jag har lärt mig under de tjugo år som gått sen jag förstod att jag är någonting annat än min begränsade personlighet och mitt ego-jag är att det alltid finns nya dörrar som kan slå upp, mitt i ingenstans, för den som hela tiden fortsätter framåt. Bara för att man ”funnit” betyder det ju inte att man slår sig till ro, tvärtom – det är då man verkligen kan fördjupa sig på allvar.

Att leva som andlig varelse i en fysisk tredimensionell verklighet är inte alltid lätt och kräver en hel del arbete – ett arbete som till största delen handlar om att göra sig av med allt som under livets – och även tidigare livs – gång kommit emellan och står i vägen för att själen ska ha möjlighet att blomma ut i sin fulla kraft. Men det är också det som jag upplever som livets mening – att utveckla min medfödda och inneboende potential – mina själsförmögenheter – till dess högsta punkt och därmed vara och verka som en positiv kraft för andra och för helheten.

Allt detta sagt för att berätta att jag nu har kommit till en punkt då jag inte längre känner att jag resonerar med mitt arbetsnamn ”Allis Tarot” och därför kommer byta ut det. Min själs namn är Casha och i mitt arbete kommer jag fortsättningsvis kalla mig Lady Casha.

Detta kommer kräver en del praktiskt pyssel under en övergångsperiod men jag hoppas att det ska gå smidigt och att ni som redan följer min blogg, ringer in och har konsulterat mig på olika sätt, ska ha tålamod med omställningen – det är inte min avsikt att försvinna utan att den som vill ska kunna hitta mig i fortsättningen också.

Väl mött!
star
Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

1 Comment

Post A Comment