Orakelbudskap 16 mars 2018

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Lyssna till din själ och ta till dig det som resonerar med dig och du behöver –  lämna resten. Välkommen och allt gott på din väg!

Du är inte här på jorden för att göra dig mindre än du är eller för att spela en betydelselös roll.

Gör inte misstaget att tro att du inte kan eller räcker till eller att stoppa undan eller avvisa dina drömmar och visioner.

Ge inte vika för de begränsningar du sätter upp i ditt eget inre, som du har anammat på vägen. De stämmer inte!

Du har mycket större kapacitet och begåvning än du vet om och även om du inte kan se eller tycker dig veta hur saker och ting ska kunna bli till så betyder det inte att de inte kan det. Detaljerna löser sig på vägen.

Men du behöver för att någonting alls ska hända till att börja med släppa fram din djupaste längtan och dina vildaste drömmar.

Du kan komma att behöva satsa hårt och att anstränga dig och du kan komma att stå på öronen då och då i processen, men om du reser dig och borstar av dig varje gång och fortsätter framåt – ledd av din inre vision, av din dröm – så kommer allt att bli till. Kanske inte på det sätt du föreställde dig, utan kanske på ett annat sätt, men ofta till och med bättre.

Någonting är på gång. Stoppa det inte i sin linda, utan var öppen. Gör dig av med rädslan, låt inte den stoppa dig. Du har vad som krävs för att leva det liv du drömmer om.

star

2 Comments
 • Yvonne
  Posted at 18:32h, 16 mars Svara

  💗 Oj tack, vad du gick rakt in i mitt hjärta med budskapet och SÅ mycket som jag Hade behov att höra detta budskap idag,
  efter en riktigt usel dag. Så tack fina Ladycasha❤❤❤

  • Lady Casha
   Posted at 16:53h, 21 mars Svara

   Tack Yvonne! ❤

Post A Comment