Orakelbudskap 18 april 2018

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Lyssna till din själ och ta till dig det som resonerar med dig och du behöver – lämna resten. Välkommen och allt gott på din väg!

Fokusera på ljuset!

Att det finns mörker både i världen och många gånger i större eller mindre utsträckning i oss själva – vår så kallade skuggsida – är ingen underdrift och ingenting att förneka men att vara medveten om det är inte samma sak som att ge det överdriven eller onödig uppmärksamhet.

Fråga dig själv, även om du tycker att du är en ”ljus” person som ser det positiva – var kryper mörkret in i ditt liv utan att du riktigt förstår vad som sker?

Är det något område som känns tungt, är det någon övertygelse, tanke eller känsla du har som ligger djupt i dig där det ännu härskar?

Att ha kommit en bra bit med en andlig utveckling gör många gånger saker mer komplicerade – också den mest avancerade har sidor eller aspekter av sig själv som fortfarande kan vara dolda – sidor där vi inte får syn på oss själva och vad vi gör.

Många gånger är vi vara ”hemmablinda” – vi kan se andra men inte oss själva och många gånger är det därför bra att ha en andlig mentor eller vägledare som man kan lita på och som kan hjälpa en att se.

Man ska aldrig ge iväg sitt ansvar eller sin kraft eller makten över sitt liv till någon annan, men det kan vara bra att mellan varven ta hjälp för att det ÄR svårt att se sig själv och sina egna brister. Det är ingenting skamligt med det, utan en del att vara människa.

Så var medveten om mörkret men fokusera på ljuset.

Det betyder inte att du ska stirra dig blind, men att du i varje ögonblick väljer det som är ljust istället det som är mörkt, den högre vägen istället för den längre.

Det är inte heller du kan göra det i varje stund, men att det kan vara en slags underliggande intention, även när du kanske måste se mörkret en stund – att du gör det med intentionen att bana ljuset väg.

Fokusera på ljuset.

star

No Comments

Post A Comment