Orakelbudskap 30 juli 2018

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Om det känns som om hela livet är upp och ner och allting står på ända nu, kom ihåg att din trygghet inte ligger i någonting yttre, även om du alltid har trott det, även om det alltid har varit så.

När hela havet stormar, vågorna går höga och förändringens vindar sliter i grenverket och till och med fäller en och annan tall och gran, kom ihåg att din verkliga trygghet, din enda egentliga säkerhet bara står att finna i dig själv.

Där, i ditt eget innersta centrum, när du står grundad i din själs kraft och linjerad med ditt högre jag, har du en skyddad hamn mitt i stormens öga och då spelar det inte längre någon roll vad som försegår runtomkring dig.

Oavsett hur det skiftar och glider, förändras och förvandlas, är du gudomligt beskyddad och omhändertagen.

Om du har det svårt kan det bero på att du är ovillig att släppa taget, att du gör motstånd och spjärnar emot den här oundviklig processen och utvecklingen.

Om det är någon eller något, en person, en plats, en situation, en föreställning eller övertygelse som du känner att du skulle ha svårt att klara dig utan kan det vara precis just det som är allra viktigast för dig att släppa – kanske till och med avgörande – för din fortsatta färd.

Släpp all oro. Fokusera på hjärtat. Du är mer redo än du anar, så låt det som ska hända ha sin gång.

star

Varmt välkommen att höra av dig!

No Comments

Post A Comment