Orakelbudskap 11 september 2016

Var öppen för och lyssna till de budskap du får.

Det är lätt hänt att ignorera både vår själs röst, vårt högre jags vägledning inom oss och de olika sätt som viktig information, budskap och ledtrådar kan komma till oss som synes utifrån.

För att verkligen höra behöver vi se till att vara öppna och närvarande – om man stressar och ständigt är upptagen av det praktiska och yttre livet kan man pinna på ganska långt i galen riktning innan det står klart att man har gått vilse, bara för att man inte la märke till signalerna och tecknen.

Ofta är det rädsla – framförallt rädslan för förändring – som ligger bakom och som gör att vi ignorerar vår intuition, våra djupare och sanna behov och vår högre visdom – istället skyller vi på omständigheter och allt annat möjligt för att skapa en ursäkt att kliva på som vi alltid har gjort.

Men är det vad du verkligen vill?

Du kan stanna upp, ta några andetag, släppa allt som upptar dig och när du stillat dig be ditt högre jag att visa dig vad du behöver vara medveten om, fokusera på eller göra härnäst.

Kanske kommer det ingenting till dig där och då, men var uppmärksam – på något sätt kommer din begäran att tillmötesgås, kommer du att få svar förr eller senare om du bara är öppen för det.

Så, var öppen och lyssna till de budskap du får.

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

No Comments

Post A Comment