Orakelbudskap 13 februari 2017

Du har brottats med rädslor så länge att det kan vara svårt att förstå att det kommer en tid då de kan vara ett minne blott, även om du både hoppats och arbetat för det.

Än svårare kan det kanske vara att förstå att den tiden är här nu – du är på väg att varaktigt genomskåda dem och besegra dem för att aldrig mer låta dem styra dig.

I grund och botten finns det bara tre saker vi är rädd för – att inte få det vi vill ha, bli av med det vi har och att bli avslöjade, att skämmas – men dessa tre gundläggande rädslor kan å andra sidan som alla vet ta sig en oändlig massa uttryck.

Många är iögonfallande och lätta att identifiera, andra är mer subtila och svåra att härleda och kan vara inbakade i våra familjetraditioner och kulturen vi lever i så att vi aldrig ifrågasatt dem överhuvudtaget.

Hur urskiljer vi då vad som är grundat i rädsla och vad som inte är det? Hur vet man om man är helt fri och fattar sina beslut och lever sitt liv utifrån sitt genuina vara och inte (omärkligt) har anpassat sina drömmar, ideal och strävanden för att till exempel passa in?

Det finns egentligen bara ett sätt och det är att lyssna till och följa sin själs röst. Själen har ingen rädsla och tvekar inte på stegen. I själva verket är det till och med så, att det enbart är vårt ego – vårt ”lilla jag” – som upplever rädslor överhuvudtaget.

Istället för att försöka analysera rädslorna och överkomma dem en i taget kan vi därför helt enkelt ta klivet och identifiera oss med vår själ – och på så sätt bli av med rädslan som en faktor och drivkraft i vårt liv överhuvudtaget.

Kanske går det inte över en natt, faktum är att det oftast är frågan om en process, men i slutändan är det fullt möjligt – att leva ett liv helt utan rädsla.

Om du inte vet hur du ska komma igång eller var du ska börja, kan du be din själ att kliva fram och ta sin rättmätiga plats som den enda kraften i ditt liv. Gör det ofta och var sedan lyhörd och uppmärksam på vad som händer.

Ha en härlig & spännande vecka!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

No Comments

Post A Comment