Orakelbudskap 21 januari 2017

Det är mycket på gång, mycket att göra – och mer blir det.

Du är kapabel till en hel del och ämnad att vara till nytta och glädje så det finns inget utrymme att skjuta upp eller smita undan det som din egen kreativitet pockar på och och din själ har i uppdrag åt dig.

Däremot är det viktigt att ha urskiljning och kunna sålla så att du vet vad som tillhör dig att göra och vad som inte gör det, så att du varken bär någon annan som i själva verket kan gå själv eller så att du bryter din egen rygg, vilket kan hända (bildligt talat såklart) om du tar på dig sådant som egentligen inte är ditt att ta dig an.

Det finns gränser – men poängen är att du klarar att hantera så mycket mer än vad du tror om det är rätt saker: det som springer ur din egen kreativitet och är en del av din själs plan för dig.

Du kommer att vara inspirerad, få idéer, drömmar och visioner som pockar på att realiseras och manifesteras och du kan komma att undra hur du ska klara av att genomföra allt utan att bli överväldigad.

Svaret är att först försäkra dig om att det du vill göra verkligen är din själs vilja och att sedan vara och verka i nuet. Att inte tänka på vad du ska göra sen – om en timme, i morgon eller nästa vecka – utan att ta en sak i taget och vara fullt närvarande i det.

Det kan vara en utmaning i sig, men är egentligen den enda utmaningen eftersom du då har tillgång till din själs kraft och visdom och därför kan både hantera, jonglera och lösa det mesta.

Affirmera gärna: jag är ett med min själ, här och nu, avslappnad och närvarande!

 

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

2 Comments
 • Yvonne
  Posted at 18:05h, 21 januari Svara

  Det här var var mitt i prick för min del ☺. Är så mycket jag längtar efter att få ta tag i men andra människor planerar om åt mig hela tiden och det suger mig tom på energi men nu får det vara slut med det. Nu ska jag ägna mig åt det jag brinner för, vara kreativ. Tack för dessa ord ❤

  • Lady Casha
   Posted at 18:11h, 21 januari Svara

   Härligt Yvonne! ❤️

Post A Comment