Orakelbudskap 22 februari 2017

Om någonting är på väg ut ur ditt liv, även om det till och med kan vara smärtsamt, så beror det på att det inte längre tillför dig och ditt liv någonting av verklig betydelse eller värde, att det inte längre tillhör dig eller tjänar ditt högsta bästa.

Det betyder också att det finns någonting annat som är på väg in, någonting som är både vackrare och rymmer mer kärlek än det som är på väg bort.

Det goda kan ibland vara fiende till det bästa – vi håller fast vid det vi har och är vana vid och missar därför någonting ännu bättre. Vi nöjer oss och begränsar oss för att vi värderar tryggheten i vårt yttre liv och våra beteenden högre än den risk som förändringen också alltid innebär.

Men för att bereda plats för någonting nytt måste vi släppa det gamla och den risk vi är rädda för att ta är i själva verket en chans – till ett rikare och mer meningsfullt liv.

Var inte rädd för att låta gå, för att släppa taget om det som vill lämna dig även om du just nu inte kan se eller veta vad som kommer i dess ställe.

Gör dig av med all oro och odla istället en positiv förväntan och tillit, till livet och till din egen förmåga och inneboende kraft.

Och affirmera gärna: allt som sker i mitt liv sker alltid till mitt högsta bästa!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

2 Comments
 • Yvonne
  Posted at 17:58h, 22 februari Svara

  Det här budskapet var riktat till mig. Jag är på väg att lämna en fast anställning som jag borde gjort för länge sedan pga att jag inte mår bra där, det har gjort mig sjuk. Vet inte vad jag har att vänta men har på senare tid känt att änglarna hjälper mig och det gör mig trygg. Tack för detta budskap ❤

  • Lady Casha
   Posted at 19:36h, 22 februari Svara

   Lycka till Yvonne ❤

Post A Comment