Orakelbudskap 24 december 2016

Keltiska Sulis är en solens och helandets gudinna som vördas framförallt vid hennes heliga plats vid de varma källorna i Engelska Bath, vars vatten genom henne har en mirakulös läkande kraft.

Sulis har varit upp i bloggen förr men det är länge sen nu. Budskapet är detsamma och tål att upprepas – det handlar om sjukdom och välmående och om vägen däremellan – hon uppmanar oss att ge oss själva den tid och den energi vi behöver för att tillgodose våra behov – oavsett om vi redan har utvecklat en sjukdom eller är vid fullgod hälsa.

Hon påminner oss om att när vi ignorerar vår kropp och vår inre röst höjs volymen.

Att om vi i inte i tid uppfattar signalerna om att vi befinner oss i obalans utan kör vidare som om allt vore okej – så är risken stor att det tillslut uttrycker sig i det vi till vardags kallar sjukdom – en manifestation av obalansen i den fysiska kroppen.

Tillslut är vi så illa tvungna att höra upp och kan förhoppningsvis ta tag i saken – för många är sjukdom just den väckarklocka som måste till för att alls stanna upp.

Att bli sjuk kan helt enkelt ibland vara det som krävs för att vi ska lyssna på och ta tid för oss själva och ofta innebär det en förändring i sättet vi lever och tänker – till en tillvaro och ett liv där vi är mer lyhörda för själens behov, önskningar och visdom.

Be om assistans och hjälp om du behöver, oavsett om det handlar om healing, avlastning, beskydd eller att omprioritera hur du fördelar din energi – kanske extra aktuellt såhär i juletider. Ta emot allt bistånd du kan få och släpp taget om det som hindrar och står i vägen för harmoni, balans och helhet.

Att bli hel och botad är inte alltid samma sak. Det är inte alltid vi kan bli helt återställda och ibland har sjukdom dödlig utgång. Det är också en del av livet. Men det betyder inte att vi inte kan vara och känna oss som hela varelser. Och det betyder inte att vi inte ska kämpa, men att kampen kan se ut på olika sätt – hur det än är så är det till sist och syvende den inre resan som är livets mening och stora äventyr.

Jag önskar alla en riktigt

GOD JUL!

 

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

2 Comments
 • Alle
  Posted at 11:57h, 25 december Svara

  Tusen tack för budskapet. Magsjukan kom som ett brev på posten. Jag missar nu julfirande 4 av 6 i ordningen. Blir att ligga hemma på soffan och kurerar och vila. Familjen kommer ha det fantastiskt trevligt ändå 💖💖💖💖

  • Lady Casha
   Posted at 15:42h, 25 december Svara

   Ojsan. Det är ju tur att det inte handlar om hur man har det utan om hur man tar det.
   Krya på dig! ❤️

Post A Comment