Orakelbudskap 8 januari 2017

Ibland kan vi vara så drillade i att anpassa oss och behaga vår omgivning att vi inte ens vet att vi gör oss till. Vi har lärt oss tidigt att vi behöver vara på ett visst sätt för att få vad vi behöver – kärlek, uppmärksamhet, belöningar – och sen fortsätter det av bara farten.

Inte undra på att vi med tiden blir rastlösa, deprimerade eller känner oss som offer för våra liv och omständigheter – när vi inte har kontakt med eller kan vara vårt sanna autentiska jag.

Nu är det dags att göra någonting åt saken – och det är bara du själv som kan sätta dig fri.

Om du har tappat kontakten med, förnekat, avvisat och ignorerat din själ och inte längre kan höra hennes röst och vägledning är det hög tid att ändra på det – att återkoppla, erkänna och släppa fram din verkliga natur.

Det kanske inte låter sig göras i en handvändning, och vanans makt är stor. Men en symbolisk handling är också en handling – och att sätta intentionen och sen påbörja processen med en liten gest är ett fantastiskt sätt att komma igång.

Du kan be ditt högre jag att ge dig den styrka och medvetenhet du behöver.

Och du kan affirmera: jag är mitt sanna jag!

 

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

1 Comment
  • Pingback:Veckans budskap 27 februari 2017 – frigör dig!
    Posted at 15:50h, 27 februari Svara

    […] denna vecka är snarlikt ett budskap i början av året (du hittar det här) – och uppmanar dig att göra dig av med allt som inte är du, att bryta med traditioner, […]

Post A Comment