Orakelbudskap 29 maj 2016

Cerridwen är en kraftfull walesisk gudinna med stor magisk förmåga som förknippas med bland annat månen, med inspiration och poesi, profetiska gåvor samt liv och död.

Hennes uppdykande signalerar förändring – transformation och pånyttfödelse. Och för att det ska vara möjligt, måste vi låta det som har varit, det som är förbrukat och förlegat, utagerat och överspelat, gå. Vi måste släppa taget och låta det dö ifrån oss så att det nya får en chans, bereds plats och rum.

För den som ser döden som slutet på allt kan den vara skrämmande, men döden är precis som födelsen enbart slutet på en fas och en form – och därmed startskottet för en annan. Döden är en del av livet och naturens gång – precis som årstiderna växlar.

Är det en relation som inte har mer att ge eller ett arbete och en yrkesinriktning som inte längre stämmer med den du är eller har blivit, är det en plats som inte längre resonerar med dig – vad det än kan vara i stort eller smått som spelat ut sin roll – låt det gå, låt det dö så att det som är på väg att bli till får en chans att födas.

Självklart kan tyckas, men är ändå värt en påminnelse. Rädslan för döden – för förändring och transformation – kan styra oss mer än vi tror, kan påverka, hämma och färga våra val och ramarna för vår tillvaro utan att vi är medvetna om det.

”Ty liv och död är ett, liksom floden och havet är ett” diktar Gibran i Profeten – döden är en del av livet och det är bara genom att acceptera och omfamna hela processen av att finnas till som vi bereder vägen för att leva fullt ut, till helhet.

❤️

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

No Comments

Post A Comment